Ето какво застигна Мария след раздялата с Мирослав СНИМКА

Ту заедно, ту разделени, но май последното засега изглежда повече реалност, отколкото първото. Мария уж беше щастлива младоженка, но сега е сама, след като наскоро се раздели с Мирослав.

Фолкпевицата не е сред хитовите имена в бранша, съответно няма достатъчно интерес и участия, за да продължи да поддържа скъпия начин на живот, който е свикнала да живее. Какво ще прави оттук нататък брюнетката и на кого ще разчита за финансова поддръжка, само времето ще покаже.
Третият мъж на Мария й купи подарък за 500 бона, колежките й се пръскат от яд

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Преди около година Мария дори обяви края на кариерата си, защото беше сигурна, че новият й мъж ще й осигурява охолния начин на живот и няма нужда да работи, пише “Телеграф”.
Мария пак прекали с парада на лукса, вижте какво кара и какво си позлати… СНИМКИ
Към днешна дата обаче, е друго, а според слуховете – Мирослав е изгонил Мария заради трудния й характер. А тя сега приема всякакви предложения за участия, поне докато не намери някой, който да й подсигури светлото бъдеще./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво направи Анита на Рачков с Тото от "СкандаУ" пред всички? ВИДЕО

Младото гадже на Рачков – Анита Димитрова пак го хвърли в ступор, а слуховете, че има влечение към друг, по-млад от тв водещия мъж, бързо разбуниха духовете в мрежата. Ако си мислите, че палавата блондинка ще издържи да е само до Рачков, на събития или по време на ангажиментите му, […]

Subscribe US Now