Грозни слухове и борба за власт в четвърти епизод на “Домът на дракона”

Бавно, но уверено вървим към преполовяването на първи сезон на “Домът на дракона” (House of the Dragon) и става все по-интересно.
Разбира се, не сме и очаквали нищо по-различно от Джордж Р.Р. Мартин и компания. В първите три епизода видяхме някои доста зрелищни сцени, убийства и най-важното… дракони.
За да продължат традицията от миналата седмица, от HBO пуснаха кратък тийзър на четвърти епизод, който трябва да видим в понеделник, 12 септември. Както винаги, ще се постараем да няма кой знае какви сюжетни разкрития, но е добре оттук нататък да се чете внимателно.
Тийзърът започва с думите на Ренира Таргариен (Мили Алкок), прочетени от книга, че ще бъде роден принц, който ще се яви като спасител. Виждаме и че след победата си във войната при Каменни стъпала принц Демън (Мат Смит) ще се завърне у дома, но няма да е същият. Най-малкото, защото ще има нова прическа.
Там пък крал Визерис (Пади Консидайн) продължава да се страхува за цялостта на дома на Дракона. Затова и ще се опита да използва първородната си дъщеря, за да оздрави както управлението, така и кръвната си линия.
Разбираме и че по адрес на Ренира ще се отправят грозни обвинения, но за момента не знаем какви точно. Те обаче ще разстроят и принцесата, и краля. По всичко личи, че в четвърти епизод няма да има зрелищна битка, но пък по-важното е, че драконите отново ще са налице.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джорджия разтърси поп фолк средите с това... ВИДЕО

Поп фолк дивата Джорджия май се готви за голямо завръщане в шоубизнеса, поне ако съдим по новата й песен “Много ясно”, в която буквално чупи един по един дългогодишно наложени в бранша стереотипи. Провокативната изпълнителка, която е от хората, които не цепят басма никому, особено пък, когато въпроса опре до […]