Джорджия разтърси поп фолк средите с това… ВИДЕО

Поп фолк дивата Джорджия май се готви за голямо завръщане в шоубизнеса, поне ако съдим по новата й песен “Много ясно”, в която буквално чупи един по един дългогодишно наложени в бранша стереотипи.

Провокативната изпълнителка, която е от хората, които не цепят басма никому, особено пък, когато въпроса опре до лични принципи, отново предизвиква много яростно феновете си с това видео. В клипа към новото си парче тя пуска брутални послания изказ, който ще предизвика бурни реакции в мрежата.
Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите: Пазете се! Издирван е от много хора, завлече и мен!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от GEORGIA (@georgia_georgia888)

“Много ясно” е ваша! Пускам Ви проект, който е различен като стил и бийт. Мисля, че слушателят има нужда да се разчупи стериотипа. Много готино настроение Ви пожелавам”, пише в Инстаграм профила си сексапилната певица, която явно е настроена да разобличава всеки, който й се изпречи на пътя с мръсни номера.
Дъщерята на Джорджия сложи край на “Татковци” ВИДЕО
За музиката на парчето са “виновни” BuJaa beats и Деян Асенов, а текста е дело на самата Джорджия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето я чисто голата Жени Джаферович, мрежата прегря заради това СКАНДАЛНО ВИДЕО 18+

Жени Джаферович, която в момента се изявява в “Игри на волята”, предизвиква пожари с пищните си форми далеч преди да се появи в риалити формата. Интересът към нея сега обаче, е двоен и както се казва – беше въпрос на време в публичното пространство да се появи нещо толкова пикантно. Популяната […]