Нана Гладуиш е аут от “Съдебен спор” завинаги, а причината е…

Нана Гладуиш от Нова година окончателно напуска “Съдебен спор” и отива да живее в САЩ.

Там вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес. Британецът Джонатан се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа.
Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него “Сиксти кей”. Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на Джонатан зад океана, пише “Уикенд”. 

В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно и това е причината за изчезването й от ефира на “Съдебен спор” от време на време.
До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от Нова телевизия активно й търсят заместник. Държи се това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редектор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как една цигарена кутия се превръща в най-скъпата опаковка, продавана някога

Подобно на всичко останало и цената на цигарите се повишава. Но е възможно тази седмица да бъде продадена една кутия, която да се превърне в най-скъпата, продавана някога. Само защото е принадлежала на Кърт Кобейн. През последните години, вещите на покойния фронтмен на Nirvana са сред най-търсените, когато се обявят за […]

Subscribe US Now