Жената на Светослав Иванов призна навръх 40-ия му юбилей нещо много лично

На днешния ден своята 40-та годишнина празнува тв водещият на bTV Светослав Иванов. По този повод неговата спътница в живота и колежка Вяра Деянова – Иванова му честити празника по особено вълнуващ начин.

Жената на Иванов сподели в профила му пост, в който е написала само едно изречение, но в него май казва всичко важно за най-любимия човек в живота си.
Фотобомба: Светослав Иванов показа жената до себе си, голяма красавица е
“Най-добрият, най-умният, най, най, най Светльо днес става на 40”, пише Деянова, а на снимката са Светослав Иванов и дъщеричката им Йоанна, която е вече на 10 годинки.
Какъв подарък иначе е приготвила Вяра Деянова за любимия си съпруг, още не става ясно, но вероятно е свързано с почивка на някое екзотично местенце, където двамата да имат време и възможност да се порадват на компанията си.

Дали Светослав Иванов ще празнува своята 40-та годишнина, не става ясно, но е известно, че много хора не го правят заради суеверия и народни вярвания, тъй като са убедени, че ако празнуват тази своя годишнина, ще им се случи нещо лошо.
Светослав Иванов разтърси с тези думи за Сашка Васева СНИМКИ
Припомняме, че Светослав Иванов и колежката му Вяра Деянова се ожениха в Рим през 2011 г. в присъствието на родителите и кумовете си, а две години по-късно се роди и дъщеричката им. Двамата са заедно още от 2004-та, от студентските си години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хайди Клум и Лени Клум заедно по бельо

Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да изглежда все така забележително, въпреки че не се занимава активно с мода от години. Успяла е обаче да предаде модния ген и на най-голямата си дъщеря. 19-годишната дърещя на Хайди Клум – Лени, чиито баща е Флавио Биаторе, е […]

Subscribe US Now