Остана ли Хари и без приятели

Решението да напусне кралския двор и да заживее нов живот в САЩ бе свързано с редица сътресения в личен план за принц Хари. Той не просто застана срещу роднините си в името на любовта и децата си, но и му се наложи да скъса и не едно и две дългогодишни приятелства. И май не само хилядите километри разстояние са причината за това.
В края на миналата седмица се състоя сватбата на Джак Ман и Изабела Кларк. Тези имена може да не ни говорят нищо, затова поясняваме, че Ман бе един от шаферите на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс и дори се говори, че именно той е бил истинският му кум, а не принц Уилям.
И това доказва колко близки приятели са били. Те са учили заедно в Кралската военна академия в Сандхърст и след това са служили рамо до рамо. Но животът успява да раздели пътищата им, както не за пръв път се случва на принц Хари.
И когато Ман беше в ролята на младоженеца, неговият близък приятел от кралското семейство не бе до него, за да му върне жеста. По това време Хари и Меган бяха заснети в Санта Барбара, занимавайки се със своите важни бизнес дела, предава Daily Mail.
В своята биографична книга “Резервният” херцогът на Съсекс признава, че му се е наложило да прекъсне отношенията си с много свои близки приятели, след като си е позволил открито да говори срещу кралския двор по времe на интервюто с Опра Уинфри. И явно Ман е сред тях, защото е в един приятелски кръг и с приближени на принц Уилям, което прави срещите с принц Хари леко сконфузни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Светската бомба на годината: Маестрото вдигна тежка сватба с репортерка на bTV

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки в своя живот. Вдигнаха приказна сватба! В средата на месец юни двамата сключиха брак на романтична морска сватба с най-близките си хора. Двамата са заедно от три […]

Subscribe US Now