Кулагин попиля Славена Вътова, нарече я боклук и….

Скандланият и устат гримьор Валенти Колагин попиля Славена Вътова и нейния мъж, чийто мръсни сделки излязоха на бял свят и сега го грози затвор. 

Кулагин е известен с това, че винаги е готов да си каже всичко, което му е на сърце, но го прави с доста пиперлив език и обидени винаги има. Този път под ножа падна Мис България Славена Вътова, към която гримьорът е безпощаден. 
Оказа се, че Вальо има зъб на Вътова от години. Когато участвал във “ВИП Брадър” Славена беше един от коментаторите в студиото и доста често нападаше и осъждаше поведението му, което го е озлобило икъм днешна дата не е простил. 

Той използва скандалите около мъжа й Юлиан Цолов и новината, че го грози арест, за да изпълва всичко събрано през годините по адрес на миската. 
“Не познавам тази жена, но виждайки постфактум с каква злоба и хъс е коментирала иначе шеговитото ми и много забавно участие във Вип Брадър, по време на лайф студиата.. установих, че е ментален, а и физически.. Боклук.
И ето сега, няколко години по-късно, новинарските хроники отново потвърждават думите ми. Не се учудвам, че мъжете й са измамници. Предвид това, че и нейното медийно присъствие е един напудрен и напънат фарс’, съска със зъби Валентин Кулагин./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Джеймс Бонд завинаги остане в сърцето ти

Може и да е приключил с ролята на Джеймс Бонд, която изпълняваше в продължение на 15 години, но Даниел Крейг завинаги ще остане свързан с героя си. Още през 2006 г., когато излиза “Казино Роял”, актьорът става почетен командир на кралската флота, също като самия Бонд. А в началото на […]

Subscribe US Now