Защо Кайли Миноуг сподели, че мечтае за Марго Роби

Наскоро Кайли Миноуг направи любопитно признание. Австралийската поп звезда сподели кои са “мечтаните” от нея жени, с които би искала да работи – от сътрудничество, до това коя би я изиграла на екран.
55-годишната изпълнителка е категорична, че ако някой ден бъде направен филм, посветен на живота и кариерата ѝ, има само една актриса, която е “абсолютно подходяща”. Разбира се, тя трябва непременно да е от Австралия, за да притежава правилния акцент.
И както правилно се досещаме, Кайли би искала ролята да бъде поверена на 33-годишната актриса и звезда от “Барби” – Марго Роби.
“Марго Роби е в мечтите ми. Освен че е красива и талантлива, тя владее невероятния австралийския акцент.” – каза Кайли пред E! News.
А когато става въпрос за създаване на музика, Миноуг признава, че Бионсе и Риана са първите, които изникват в съзнанието ѝ. “Повечето сътрудничества, които съм имала, са били в резултат от покани, отправена към мен. Затова до момента не ми се е налагало да вземам решения с кого искам да работя. Но с когото и да е, винаги има какво да науча”, казва още певицата.
Кайли Миноуг е най-продаваната австралийска изпълнителка за всички времена. И няма никакви признаци да забави темпото – в момента тя усилено промотира предстоящия си албум “Tension”. Най-новият ѝ сингъл “Padam Padam” е на върха на класациите както в САЩ, така и в Обединеното кралство.
Между месеците ноември и януари пък Миноуг ще започне резиденцията си в новия нощен клуб Voltaire в Лас Вегас.
Но колкото и успехи да има Кайли в професионален план, по отношение на личния си живот определено не може да се похвали с такива. Наскоро стана ясно, че изпълнителката се е разделила с дългогодишния си приятел британецът Пол Соломонс, с когото бяха заедно близо пет години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наш лекар със световна слава грабна награда за бизнес и туризъм Bright Awards на катамаран в Несебър СНИМКИ

Д-р Алит Керимов бе отличен на най-ярките летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards, които традиционно бяха раздадени на катамаран в морето, воден вещо от капитан Стивън Кларк. Родният специалист има световна слава, а този приз, който печели преди дни, е втори само в рамките на два месеца. През юни тази година […]

Subscribe US Now