Жасмина Стоичкова се пече по монокини на яхта в Гъргия СНИМКА 18+

Обявената за Мис Силикон на десетилетието Жасмина Стоичкова бе спипана да се пече по монокини на луксозна яхта в Гърция. Атрактивната красавица събира равномерен тен без горнището на банския си. 

За голямо съжаление на мъжете, миската се пече по гърди далеч от любопитните погледи. Тя е на луксозна яхта навътре в морето, а компания вероятно й прави само един мъж. 

Вероятно става въпрос за новия й любим, за който знаем само, че започва с буквата “А”. В светските среди доста се шуми за тази връзка на Стоичкова и колко е хлътнал въпросният мъж по нея. 
Нейни колежки съскат, че вече е време за пръстен и пищна сватба, тъй като отношенията на Жасмина и мъжа са вече доста сериозни. През последните няколко месеца пътуват заедно по света и вероятно на някоя от следващите им дестинации ще се случи и романтичното предложение за брак, за каквото тайно си мечтае най-успешната ни силиконка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как да приготвим любимите палачинки на Елизабет Втора

Обикновено не си представяме кралски величия да готвят в кухнята. Времената обаче се променят, а покойната Елизабет Втора никога не се е вписвала във всички клишета, които позицията й предполага. И дори е готвела. Една от любимите й рецепти според бившия й личен готвач Дарън Макгрейди, който е работел и […]

Subscribe US Now