Борис Солтарийски изяде звучен шамар от тази жена ВИДЕО

Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски отнесе много звучен женски шамар, а причината е, че се заглежда поч чуждо. Появи се и скандално клипче в мрежата, в което ясно се вижда и чува силата на плесницата по бузата на талантливия певец. 

Тук странното е, че ревностната агресия не идва от неговата съпруга Аделина, а от друга жена. Наш репортер научи, че въпросната блондинка е част от балета на Слави Трифонов. 
Въпросното клипче е просто шега от страна на Борис Солтарийски и девойката, които са изиграли сцена, която трупа лайкове в Тик Ток. 
 

@borissoltariiski #бориссолтарийски #смяхдоскъсване #смях #severozapad #fypシ #fy #vraca #borissoltariiski ♬ original sound – BORISSOLTARIISKI

Ясно се вижда, че са го заснели пред телевизията на Дългия, а Борис се опитва да бъде забавен и да си вдигне последователите в най-модерната платформа Тик-Ток, където подобни скечове вървят като топъл хляб. 
А във въпросния скеч виждаме как Борис и блондинката вървят почти един до друг и когато се разминават с друго момиче той извъртя глава и я оглежда. В този момент получава шамар от блондинката. Оказва се, че не се познават, а тя го е ударила по навик. 
Видеото се радва на голям интерес в социалните мрежи, а феновете на Борис искат още подобни скечове. Прави впечатление, че никъде не присъства съпругата му Аделина и слуховете а раздяла май ще се окажат истина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Голата" рокля на една италианска водеща

Церемониите по раздаването на филмови и музикални награди, както и фестивалите, посветени на същите теми, привличат голяма аудитория. Това ги превръща в платформа не само звездите да демонстрират бляскави тоалети, но и да привлекат вниманието към важни каузи и проблеми. Ако имат това желание, разбира се. Май не видяхме нищо […]