Неда Спасова побесня и показа кое е гаджето й СНИМКА

Актрисата Неда Спасова е бясна на медиите, които твърдят, че упорито крие гаджето си. Оказа се, че това въобще не е така, макар наистина никога да не е качвала снимка с него. Но го направи за първи път. 

Тя и мъжът до нея са заедно от шест години и половина. Актрисата досега пазеше личния си живот в тайна. Сега обаче показа любимия й, който се казва Христо. И заяви, че й е писнало да чете лъжи за себе си. 
С пост в Инстаграм тя обясни, че не е показвала личния си живот, защото не иска връзките й да “плават” по медиите. “Никога в живия живот не съм крила човека до мен. Защото живият живот е истината, не пускането на снимки онлайн”, казва още тя. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Neda Spasova (@nedaspasova)

“Това е Христо. Той е моето “тайно” гадже вече 6 години и половина. И ако е рекъл Господ – ще е поне още 10 пъти по толкова.
От доста години основното, което е важно за жълтите медии е с кого си лягам. Всякакви благотворителни каузи, инициативи, социални и обществени призиви и участия от моя страна – нямат значение. Театрални роли – само тая дето съм гола до кръста. Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и кога е гола”,категорична е тя.
Актрисата от “Откраднат живот” скочи и на медиите, които пишат лъжи за нея, заплашва ги със съд. Искам да защитя малкото си достойнство в тая голяма “метавселена”. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Продуцентът на Денис Теофиков заряза жена си с бебе на ръце и заживя с фолкпевица

Продуцентът на трагично загиналия Денис Теофиков – Николай Пашев, е зарязал съпругата си с дете на ръце. Той се е залюбил с младата фолк певица Малката, чието истинско име е Ванеса Стоянова. Именно чалгаджийката е причината за раздялата на Пашев и половинката му, пише „Уикенд“. Венера е дарила продуцента с […]