Какво провали връзката на Джулия Фокс и Кание Уест

Още на Нова година Джулия Фокс и Кание Уест за първи път предизвикаха слухове, че се срещат. Тогава те бяха снимани заедно в Маями. След това пък отпътуваха за Ню Йорк, където продължаваха да се виждат.
И по всичко личеше, че бързо се увличат един по друг. Още през януари Джулия Фокс дори публикува есе в списание Interview, в което разказва за новооткритата си любов с Кание Уест. За съжаление обаче, отношенията помежду им така и не прераснаха в сериозни и месец по-късно, през февруари тази година, стана ясно, че са скъсали.
Тогава се появиха и спекулации, че връзката им е била изкуствено създадена, за да се привлече обществено внимание. “Това са такива глупости”, заявява Джулия Фокс по темата. И допълва, че нещата между нея и Кание Уест са се развили съвсем естествено – той просто се е сдобил с номера ѝ от приятел.
Моделът споделя още, че първоначално отношенията им действително са били много романтични, а развитието им – бавни, ден за ден. И двамата са искали да видят как ще се развият нещата естествено, без да се притискат взаимно. Но през цялото време Джулия си е имала едно наум за Кание Уест заради развода му с Ким Кардашиян, който тогава е бил в разгара си.
В интервю за списание ES, публикувано в сряда, на 14 септември, Джулия Фокс си признава, че именно нерешените проблеми, с които се е занимавала половинката ѝ тогава, са били основна причина за провала на връзката им.
И обяснява, че просто не е имала енергията и времето, които да отделя, за да му помага да работи той върху себе си. Причини, които всъщност звучат доста зряло и обмислено. Явно Джулия все пак не е взела решението да скъса с Кание прибързано и признава, че и не съжалява за него. Просто не е имало смисъл от това двамата да се търпят заедно за по-дълго.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диляна Попова показа нов мъж, Блатечки е в миналото! СНИМКА

Диляна Попова даде нов повод да я коментират бурно в социалните мрежи, а причината, разбира се, отново е свързана с мъж. В случая – с нов мъж в живота на моделката. Наскоро изкусителната брюнетка показа в чия компания е на едно много хубаво място и закъде се е запътила с […]