Готова ли е да стане майка за пети път Хайди Клум

На 49 години, Хайди Клум изглежда невероятно. С успешна кариера зад гърба си, млад съпруг и няколко прекрасни деца, определено има за какво да ѝ завиди човек.  
Хайди се омъжи за Том Каулиц през 2019 г., което го направи втори баща на семейството й от четири деца. Моделът има деца от предишни връзки – от Флавио Бриаторе и бившия си съпруг Сийл. Тя е майка на 18-годишната Лени, на 17-годишният Хенри, на 16-годишният Йохан, и на Лу, която е на 13.
Оказва се обаче, че независимо от годините ѝ и фактът, че има четири деца, Хайди Клум е готова да роди отново. Моделът сериозно обмисля да направи 33-годишния си съпруг баща за първи път.
Говорейки ексклузивно пред The U.S. Sun на финала преди снимките на предаването America’s Got Talent All-Stars на NBC в Лос Анджелис, германският модел призна, че често мисли за това да увеличат семейството си с фронтмена от Tokyo Hotel. “Да го искаш и да го направиш наистина възможно, са две различни неща”, казва Хайди. “Големите 50 са точно зад ъгъла. И нещата стават по-трудни, когато остарееш. “Но дали го искам? Понякога си мисля, че да.”
Въпреки това Хайди разбира, че възрастта й може да е пречка. “Когато часовникът тиктака, защото остаряваш, не е толкова лесно, колкото беше, когато си млад.”
И като стана въпрос за деца, Хайди не пропусна да сподели колко се гордее с дъщеря си Лени, която пое по нейните стъпки на супермодел. Майка и дъщеря наскоро се събраха за фотосесия по секси бельо за италианския бранд Intimissimi. Много хора обаче определиха снимките за”неудобни” и “неприлични”.
“Виждам колко удобно й е около мен. Няма никакви притеснения за тялото си или за нас. Просто сме по бельо и танцуваме из студиото. На нея дори ѝ пукаше по-малко, отколкото на мен”, разказва за съвместната им работа Хайди. Тя допълва, че е щастлива, че дъщеря й е тийнейджърка и все още иска да прави неща с майка си. “Това ме кара да се гордея. Радвам се, че е толкова уверена в себе си.”
Хайди определи работата с Лени за “зареждаща”, особено след като никога не е очаквала най-голямото й дете да се насочи към същия бизнес. “Не мислех, че тези моменти ще се случат. Преди години нямах ни най-малка представа, че тя ще иска да направи нещо подобно или че ще бъде модел. Забавно е как всичко се развива. Историята се повтаря.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

А сега де: Генчо от "Игри на волята" хвърли в туш всички с бомбастична СНИМКА

В социалните мрежи всички са в шок от последната публикация на Генчо от “Игри на волята”. Никой не очакваше, че мъж като него може да бъде толкова сантиментален и ще направи това, което показа в мрежата.  Мачото от риалити формата е вече на коледна вълна и това си пролича на […]