А сега де: Генчо от “Игри на волята” хвърли в туш всички с бомбастична СНИМКА

В социалните мрежи всички са в шок от последната публикация на Генчо от “Игри на волята”. Никой не очакваше, че мъж като него може да бъде толкова сантиментален и ще направи това, което показа в мрежата. 

Мачото от риалити формата е вече на коледна вълна и това си пролича на последното му стори в Истаграм. 
Годината буквално се изниза, а до коледните празници остават броени седмици. Коледните украси по улиците и магазините започват да се появяват, както и вкусните щолени и сладки, типични за зимния сезон. Изглежда обаче, че коледното настроение е обзело и Генчо от “Игри на волята”.

Земеделецът сподели в Инстаграм, че елхата е вече украсена в родната му къща в Харманли. Е, още дори не сме в средата на ноември, но има много хора, които започват с приготовленията и украсите за Коледа от по-рано. Изглежда, че Генчо и семейството му са именно от тези хора.
Земеделецът може и да е готов за празниците, но първо предстои да видим дали ще стигне до финал в Игрите. В нета се шушука, че именно Генчо е един от сигурните финалисти в този сезон, но предстои да разберем.
Междувременно Генчо опроверга всички слухове, че между него и Мирела има нещо повече. Наскоро се появи клюката, че красивата танцьорка му се сваляла, но няма нищо подобно. Двамата са само приятели, а Генчо е верен на своята дългогодишна приятелка Преслава./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пийт Дейвидсън ли е новият мъж в живота на Емили Ратайковски

Новината, че Емили Ратайковски е решила да се раздели със съпруга си Себастиян Беър-Маклард ни дойде като гръм от ясно небе, защото нямаше никакви индикации до момента, че нещо между двамата не върви. Е, оказа се, че изневери са в основата на решението на модела. И веднага, разбира се, започнаха спекулациите […]