Куп родни звезди изпратиха децата си в първи клас СНИМКИ

Първият учебен ден на 15 септември даде повод на много горди родители да се похвалят с техните наследници. А, разбира се, най-развълнувани са тези, които изпратиха първолаци. 

Много популярни личности прекрачиха училищния двор с техните наследници и им пожелаха на добър път. 
Фолк звездата Константин е от звездите, които изпращат първолак. Малкият му син Александър от тази година е ученик, но вероятно майка му ще бъде тази, която ще помага с уроците и домашните. Покрай многобройните ангажименти и нощни участия, Коцето намери време да придружи наследника си в този важен за него ден. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Семейство Джаферович също се радва на първолак. Жени и Ваня имат по-голяма дъщеря, но сега ще им се наложи отново да си припомнят уроците с малкия им син. “Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо”, обясни звездата от “Игри на волята”.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Общият наследник на продуцена на “Фермата” Иван Христов и Ирина Тенчева също тръгна в първи клас. Има някои неща, които дори да се случват за четвърти път, всъщност отново са за първи. Благодарим на Съдбата за възможността да преживяваме отново вълнението от 1-вия учебен ден. На добър час на всички деца!  П.п. Няма да ви лъжем…поплакахме”, пише в социалните мрежи влюбената двойка. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

Синът на Биляна Гавазавова от вчера е в първи клас, което донякъде обяснява изненадващото й напускане от бТВ. Вероятно иска да прекарва повече време с него и да може да му помага с учебния процес. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Gavazova B. | Communications Expert (@bilyanagavazova)

Дъщерята на Александър Сано е посредното известно дете, което прекрачва училищния двор за първи път. Актьорът и вече бившата му жена се събраха на този ден и като едно истинско семейство изпратиха Кати към този нов етап от живота й. В училищния двор се появи и нейната баба Катето Евро, която събра всички погледи с емоционалността си и сълзите от щастие. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Tanya Toncheva (@tanya.toncheva)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Чалга певец върти любов с дубайски шейх, глези като "принцеса" СНИМКИ

Чалга певец Живко Добрев, който така и не успя да пробие на фолк небосклона, сбъдна мечтата си и се уреди с лъскав живот. Пловдивчанинът години наред се мъчи да направи хит в родината си, но така и не успя да стане разпознаваем за повече от 300-400 човека. Преди няколко години […]