Как Били Айлиш се присмива на възрастовата разлика с гаджето си

Били Айлиш може и да покорявала много музикални върхове за скромните си 20 години, но тепърва ѝ предстои да изгради живота си.
Тя не е отричала, че не иска да бъде сама, но очаква да се появи правилният човек. Е, през последните седмици доста усилено се говори, че го е направила и това е Джеси Ръдърфорд. Двамата бяха заснети заедно на вечеря, а Айлиш дори публикува снимка с него.
Разбира се, връзката им все още не може да бъде наречена официална, но поне така изглеждат нещата. За Хелоуин изпълнителката публикува серия от снимки, които имат за цел да покажат на феновете ѝ в какво настроение е била за празника.
От декорирането на тиква до забавление с приятели – имало е от всичко по малко. Но последната снимка от галерията прави впечатление, пише People. На нея се вижда как Айлиш е маскирана като бебе, а Ръдърфорд като възрастен човек.
Напълно възможно е по този начин Били Айлиш и 31-годишният вокалист на The Neighbourhood да се шегуват с възрастовата си разлика, което означава, че за тях тя няма абсолютно никакво значение. До момента се знае, че Айлиш е излизала с рапъра Q, като в документалния филм The World’s a Little Blurry говори за връзката си с него.
Тогава изпълнителката каза, че просто не е била щастлива и че двамата да искали различни неща. И не смята, че една връзка може да просъществува, ако единият се вълнува от неща, за които на другия не му пука особено. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Освиркали Любо Киров на концерт, развяват му среден пръст

Поп звездата Любо Киров не винаги се е радвал на бурни аплодисменти. Пъстрата му музикална кариера крие и десетки истории, различаващи се от усещането на обожание, което провокират верните му фенове днес. В миналото българската знаменитост е бил обект на критики и негативни коментари, получавал е средни пръсти от публиката вместо […]