Ще видим ли Ейми в новия спиноф на “Теория на големия взрив”

Редица са нещата, които в последно време се случват около комедийния сериал “Теория за големия взрив” и актьорите, участващи в него. Наскоро научихме, че Кевин Съсман е минал под венчило, а малко преди това стана ясно, че след успеха на “Младият Шелдън”, ситкомът ще има втори спиноф.
А сега е ред да разберем, какво мисли една от най-разпознаваемите участнички в “Теория за големия взрив” второто своеобразно продължение на сериала. Маим Бялик, която влезе успешно в ролята на Ейми, споделя, че би се включила в предстоящата продукция с голямо желание и удоволствие.
В интервю за E! News, 47-годишната актриса казва: “Поддържам връзка с колегите от сериала, все още сме доста близки, и всички сме развълнувани от новината. Но никой не знае подробности. Нито един от продуцентите не се е свързал с нас. А истината е, че нямам търпение да разбера. Много бих искала да се върна отново към образа на Ейми.”
Маим Бялик би се съгласила да бъде и гостуващ актьор, да има епизодична роля или дори да е разказвач – подобно на бившия си колегата Джим Парсънс, който изигра Шелдън Купър в “Теория за големия взрив”. Първият сезон на “Младият Шелдън” стартира през 2017 г. и вече са заснети цели шест.
Маим Бялик започва да се изявява като актриса още в тинейджърските си години. Има главна роля в Blossom – ситком на NBC, както и редица появи в други телевизионни продукции. Най-голяма популярност ѝ носи участието в “Теория за големия взрив”, припомнят от Bang Premier.
Освен успешна актриса, Маим е и щастлива майка на двама сина – Майлс (17 г.) и Фредерик (14 г.). Децата са от връзката с бившия ѝ съпруг Майкъл Стоун, с когото се разделят през 2012 г. след девет години съвместен живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган - уловени от камерите

Коронацията на крал Чарлз е точно след десет дни. Вече е ясно, че принц Хари ще пристигне за събитието в Лондон, като ще участва единствено в официалната церемония в Уестминстърското абатство. Ще бъде сам, без семейството си. Докато дойде този момент обаче Хари използва всяка минута да е със съпругата […]

Subscribe US Now