Анджелина Джоли в позната компания

Почти всички публични прояви на Анджелина Джоли напоследък са в компанията на децата й. Особено често тя е в компанията на Захара и Пакс, които й помагат в разработването и промоутирането на собствения й лейбъл за мода Atelier Jolie.
Свободното си време 48-годишната актриса и режисьор също прекарва със семейството си. Преди ден тя беше забелязана в Лос Анджелис на втория етаж в един от популярните молове в западен Холивуд.
Когато там се появят знаменитости, обикновено е защото са дошли да хапнат в Park Sushi – най-актуалното заведение за суши в града, пишат Page Six. Джоли беше в компанията на 20-годишния си син Пакс Джоли-Пит.
Това, което направи впечатление, че Анджелина явно е променила отчасти визията си – косата й е доста по-светла. За сметка на това отново я видяхме в монохромен тоалет от черно и бяло. В същите цветове беше облечен и Пакс.
Анджелина Джоли има шест деца с вече бившия си съпруг Брад Пит. Освен Пакс, двамата са родители на 22-годишния Мадокс, 19-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв е бил Хю Хефнър в секса

Очевидно Кристал Хефнър е решила да разкрие абсолютно всичко за живота си с Хю Хефнър. Нищо че почти седем години да не бе казвала почти нищо. А подробностите идват от книгата й Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself. И всичките – до момента напълно неизвестни. 37-годишната Кристал се запознава с основателя […]

Subscribe US Now