Лиъм Пейн отново е в болница – какво се случва с изпълнителя

Напоследък Лиъм Пейн определено не може да каже, че всичко му върви по вода, защото съвсем наскоро се наложи да отложи турнето си заради здравословни проблеми.
Преди няколко седмици 30-годишният изпълнител се наложи да бъде хоспитализиран заради бъбречна инфекция. Тогава Пейн заяви, че лекарите са го посъветвали да се отдаде на почивка и че обикалянето за концерти не е добре за него в момента.
Ето защо той е решил да отскочи до Италия заедно с половинката си Кейт Касиди. Двамата са решили да отбележат факта, че са заедно от една година с романтична ваканция до езерото Комо. Но не всичко е преминало както са си го представяли.
От Metro.co.uk. разбираме, че Лиъм Пейн е бил приет отново в болница, защото по време на почивката си е започнал да изпитва силни болки. Запознат източник твърди пред The Sun, че състоянието му не е добро и лекарите са му казали, че ще трябва да прекара в болницата поне една седмица.
Към момента не е ясно дали проблемите с бъбреците са причина за случилото се. Пред MailOnline майката на Лиъм Пейн – Карън, казва, че се чувства безсилна и че не може да помогне на сина си.
Тя пояснява, че в момента Лиъм е в болница в Милано и се надява, че лекарите там ще направят най-доброто за него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда малката дъщеря на Бил Гейтс

Бил и Мелинда Гейтс никога не са били от милионерските семейства, които демонстрират състоянието си и поднасят всичко на златен поднос на децата си. Вече разведени, те нееднократно са заявявали, че възнамеряват да дадат по-голямата част от парите си за филантропия. Затова и не е изненадващо, че най-малкото им дете […]

Subscribe US Now