Плашат Дениз Хайрула с бой след това изказване за мъжете

Помните ли Дениз Хайрула, която се прочу като любовницата на Христо Сираков, а след това и с участието си в първия сезон на “Ергенът”. Но до целувка с Виктор Стоянов така и не се стигна. 

Тези дни тя шокира всички със скандално признание за мъжете, а обидените със сигурност ще са много. Но пък Дениз по този начин подбира добре ухажорите си и със сигурност ще я свалят само господа с пари. 

В социалните мрежи тя заяви, че се отвращавала на мъж без пари. “За мен мъжът трябва да е богат и това е! Няма да си променя мнението. Ако един мъж не е богат, значи няма акъл, не е умен, нито амбициозен и не знае изобщо как да просперира. Да, той може да няма пари, ако е млад, но ако има акъл, то съвсем скоро ще натрупа състояние, а няма да мрънка постоянно, че няма пари, няма пари… Такива като ги видя и веднага ме отблъскват”,философства Дениз Хайрула.
След тези й разсъждения, в мрежата буквално я попиляха и сериозно я попитаха на коя планета живее. Обидени мъже, които нямат дебел портфейл, намразиха Дениз и дори я плашат с бой, ако случайно се засекат някъде по трасето./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Божана Филипова има младо гадже, двамата се...

Екссиноптичката на Нова тв Божана Филипова се носи на крилете на любовта, при това забележете – с млад левент. Блондинката е влюбена до полуда в новата си изгора и не го изпуска от ръка. Двамата дори били засечени да се разхождат в столичен мол с вплетени една в друга ръце. […]

Subscribe US Now