Божана Филипова има младо гадже, двамата се…

Екссиноптичката на Нова тв Божана Филипова се носи на крилете на любовта, при това забележете – с млад левент.

Блондинката е влюбена до полуда в новата си изгора и не го изпуска от ръка. Двамата дори били засечени да се разхождат в столичен мол с вплетени една в друга ръце. Новият й е видимо по-млад от нея с гъста черна брада и коса.
При все, че вече е на 46 години, пловдивчанката изглежда като влюбена тийнейджърка. Мълвата носи, че възлюбеният й е поне с 10-15 години по-млад от нея. Според запознати името на младежа е Стефан и се занимава с бизнес, пише “Уикенд”. 

Прави впечатление, че напоследък Филипова все по-често прибягва до тунинговане, вероятно в старанието си да се запази млада за по-дълго време. Уви като при мнозина и при нея се е получил обратен ефект – филърите и ботоксът, са я обезобразили и й придават подпухнал вид. Отделно от това е качила около 20 кг. и вече няма и помен от фината й осанка.
Очевидци коментират, че не е изключено Филипова да приема хормонални медикаменти, ако иска да роди дете на възлюбения си. По-голяма е вероятността обаче метаболизмът й вече да се е забавил и затова храната да е започнала да й се лепи.
Факт е, че макар наедряла и обезобразена, Божана все пак изглежда щастлива до младия левент. Тя никога не е била така сияеща./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ива Давидова мъсти на бившия си с песен ВИДЕО

След като навръх 14-ти февруари тази година гръмна новината за бруталната изневяра и последвалата гавра, на която бе подложена Ива Давидова от мъжа й – Димо , певицата подаде молба за развод. В медийното пространство се заговори, че Давидова едва ли ще му остане длъжна, след като тя издържа сама […]