Приключил ли е романсът на Емили Ратайковски с Брад Пит

За личния живот на Емили Ратайковски напоследък не спира да се говори. И това е съвсем разбираемо предвид факта, че той изглежда доста хаотичен и непостоянен.
Едва преди дни моделът беше забелязана в компанията на мистериозен мъж, който се оказва, е диджеят Орацио Риспо. Двамата изглеждаше, че прекарват времето си заедно доста добре, а и са си разменили някоя и друга целувка. Предвид това бихме предположили, че те вече официално са двойка, но… следва въпросът – ами Брад Пит?
Преди на любовния хоризонт да се появи Орацио Риспо, на фокус беше развитието на взаимоотношенията между Емили Ратайковски и Брад Пит. Дали пък романсът между тях вече е приключил?
Според източници актьорът се “вижда с няколко различни жени в момента”. Неангажиращият му подход към срещите обаче не е изненадващ за мнозина. В края на краищата, още от преди се знае, че Брад Пит в момента излиза по срещи, “но по небрежен, сдържан начин”.
От своя страна Емили Ратайковски не е говорила открито за срещите си с Брад Пит, които станаха публично достояние след раздялата със съпруга ѝ Себастиан Беър-МакКлард.
Въпреки това моделът сподели как се чувства като необвързана за първи път от много дълго време насам.
“Просто чувствам, че някак се наслаждавам на свободата да не съм много притеснена за това как ме възприемат.”
От признанията на Емили и Брад става ясно, че са на една и съща страница от живота си и не очакват нещо конкретно един от друг.
Източник на E!News разкрива, че двамата продължават да са по-небрежни в личния си живот, необвързани и свободни да се виждат с различни хора.
Затова, съвсем спокойно може да се каже, че обидени след срещата на Емили Ратайковски с диджея Орацио Риспо няма. А пък дали скоро Емрата ще се обвърже или за известно време ще продължава с небрежните срещи, времето ще покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната съставка за бърканите яйца на кралица Елизабет

Едва ли за някой е изненада, че вече покойната кралица Елизабет Втора изживя дългия си живот, спазвайки здравословен хранителен режим. И това, което тя обича да яде всеки ден, не се променя много през последните 60 години. Едно от тези ястия са бърканите яйца за закуска. И макар да си […]

Subscribe US Now