Как някои от предните участнички в “Ергенът” се пошегуваха с предаването и себе си

Трети сезон на “Ергенът” вече стартира по bTV и след първия епизод успяхме да се запознаем само с една част от участничките в него.
13 дами влязоха в имението и имаха възможността да се докоснат, а някои и целунат, с Александър Младенов. Тази вечер предстои да видим и останалите 13 претендетки за сърцето му.
Новият сезон, разбира се, предизвика голям интерес и у някои от участничките от предния сезон. Оказва се, че част от тях са решили да се съберат, за да изгледат първия епизод на трети сезон.
А това е породило забавно видео, което споделят в социалните мрежи. В профила на Пам Велидис, която бе част от втори сезон и се бореше за сърцето на Евгени Генчев, виждаме видео, в което някои от старите участнички приемат с чувство за хумор част от нещата, които се говорят за тях покрай участието им във формата.
Видеото започва със самата Велидис, която казва, че всички я питат дали съжалява за участието си в предаването. Във видеото виждаме и Ирина Карабжак, която казва, че заради участието си в “Ергенът” всички я питат дали сексът е нейната дрога.
Чуваме и Милица да казва, че всички я питат дали наистина е направила отливка на гърдите си. Във видеото участие взимат още Лиа Кръстева, Виктория, Микаела Мадолева, Кристина Пламенова, Боряна Лекова, Полина Викторова, както и Крисия.
В описанието под поста Пам Велидис пише закачливо: “Ние сме участвали в “Ергенът”, естествено, че заслужаваме да участваме и в “Момата”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Самоирония и много смях във видеото на бившите участнички в "Ергенът"

Стартът е даден: трети сезон на “Ергенът” вече е по bTV, а в първия епизод успяхме да се запознаем с половината от участничките. 13 дами влязоха в имението и имаха възможността да се докоснат (някои и да целунат) до Александър Младенов. Тази вечер предстои да видим и останалите 13 претендентки за сърцето му. Разбира се, […]

Subscribe US Now