Човекът, благодарение на когото Блейк Лайвли изглежда така

Ще запомним представянето на есенно-зимната колекцията на Michael Kors по време на Седмицата на модата в Ню Йорк с участието на една от любимите ни актриси.
Говорим за Блейк Лайвли. Където и да се появи половинката на Райън Рейнолдс, винаги приковава вниманието към себе си, което отдавна не ни изненадва.
Трябва да признаем обаче, че този път тя изглежда по-добре от всякога. 34-годишната актриса, облечена в тоалет на Michael Kors, който толкова добре подчертава фигурата ѝ, отново ни накара да цъкаме с език.
Актрисата, която е майка на три деца, невинаги е изглеждала така. Самата тя е споделяла, че след раждането на третата си дъщеря, не е могла да се побира в дрехите, което я е карало да се чувства доста неуверено.
Редовните тренировки са това, на което Лайвли дължи перфектната си форма, пише Yahoo!Life. Програмата, направена от нейния треньор Дон Саладино, очевидно работи безпогрешно.
Пред Women’s Health UK Саладино споделя, че е много добър в това, да изготвя програми, които работят дългосрочно. 
“Не става въпрос за загуба на тегло, което качвате обратно. Това са дългосрочни, постижими промени и работят”, казва той.
Е, Блейк Лайвли е едно от най-добрите доказателства за това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нова гореща двойка в "Един за друг" заговори за секс още на старта СНИМКИ

Новият сезон на “Един за друг” стартира, а новите участници са не по-малко интересни от тези, които видяхме в предишния сезон. И както обичайно се случва – сравненията в социалните мрежи заваляха като из ведро. Мнозина вече определиха “новите Яница и Момчил”, които оставиха култова диря с участието си. Подобно […]

Subscribe US Now