Алек Болдуин отново с обвинение в убийство

Повече от две години след трагичния инцидент на снимачната площадка на филма Rust, съдебната сага все така продължава да не намира своя край. Припомняме, че през октомври 2021 г., със зареден реквизитен пистолет, актьорът Алек Болдуин стреля и убива операторката Халина Хътчинс и ранява режисьора Джоел Соуза.
След престой в болницата простреляният в рамото е пуснат. Малко след това става ясно, че за стрелбата срещу него няма да бъдат повдигани обвинения.
Но както Алек Болдуин, така и отговорникът по оръжията на снимачната площадка Хана Гутиерес-Рийд, бяха обвинени в непредумишлено убийство. И двамата пледират невинни.
Докато процесът на Гутиерес-Рийд продължава с нова дата, определена за 21 февруари 2024 г., то междувременно около Алек Болдуин има други, доста неприятни новини – срещу него е повдигнато ново обвинение.

В правните документи е посочено, че Алек Болдуин е обвинен в непредумишлено убийство заради “небрежно използване на огнестрелно оръжие без необходимото внимание или предпазливост”.
Представител на Алек Болдуин засега не е коментирал, но адвокатите му Люк Никас и Алекс Спиро са казали, че очакват “с нетърпение нашия ден в съда”, цитирани от E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили Ратайковски пак е на плажа и е много секси

У нас е истинска зима, на много места по света – също. Затова не е особена изненада, че много звезди взимат спонтанното (или пък планирано) решение да отидат някъде на топло за известно време. Сред тях се оказа и Емили Ратайковски, която просто сме свикнали да гледаме по бански, а не […]

Subscribe US Now