Нина Добрев направи и това

Преглеждаме редовно профила на Нина Добрев в Instagram и отлично знаем, че актрисата обожава да пътува, посещава нови места и изживява нови емоции.
Като цяло, Нина обича да предизвиква себе си и да се впуска в приключения. Отново от профила ѝ в социалната мрежа разбрахме, че малко след семейното приключение в Мексико, тя и половинката ѝ Шон Уайт са се отправили на друго.
“Нова година, нов континент. Антарктида 2023 г.”, пише Нина добре под серия от снимки от ледения континент.
На други впечатляващи кадри пък я виждаме в лодка, която се носи между огромни величестврени айсберги. По всичко личи, че актрисата и половинката ѝ, който е бивш олимпийски състезател по сноуборд си прекарват наистина страхотно.
Дори са решили да раздвижат малко дъските и да покарат не къде да е, а точно на Антарктида. А това едва ли се случва често в живота.
Нина не пропусна да качи няколко клипчета и от това екстремно и забавно приключение. Както написаха и много от феновете ѝ в коментар: “Това е мечтата.” Вижда се, че актрисата с български корени се справя наистина прекрасно.
За никой не е тайна, че Нина Добрев е голям фен сноубордизма то не само заради половинката си. Тя го практикува от малка – започнала е със ски, след което се прехвърля към дъската, когато е на осем или девет години. Затова и смее да твърди, че е доста добра.
“Мисля, че Шон беше много изненадан, когато отидохме да караме заедно за пръв път. Той смяташе, че ще трябва да ме изчаква, но стана точно обратното – дори на няколко пъти го задминах”, хвали се преди време актрисата в интервю, припомнят от Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли е новото гадже на Селена Гомес

В началото на годината се появи информация, че Селенa Гомес е започнала връзка с брата на Никола Пелц – Брадли Пелц. Това обаче така и не беше потвърдено. В края на декември източник на Entertainment Tonight каза, че певицата е официално необвързана, но се надява да намери любов през следващите […]

Subscribe US Now