Джиджи Хадид и Брадли Купър – опасно близки

Едва месец измина откакто Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани за първи път заедно, но нещата помежду им явно се развиват с доста бързи темпове.
След първата им вечеря на 5 октомври в ресторант Via Carota, двамата продължават да излизат често. Миналият месец актьорът бе видян да оставя модела в Манхатън с колата си, след прекаран уикенд заедно извън града.
По-наскоро пък бяха хванати да се държат за ръце в театър, отивайки да гледат постановка, и да си тръгват от частно заведение в три часа сутринта. Последният път, в който бяха забелязани заедно обаче, бе в компанията на приятелките на Джиджи Хадид – Селена Гомес, Софи Търнър и Кара Делевин.
Предвид колко често излизат, очевидно 28-годишният модел и 48-годишният Брадли Купър си прекарват наистина добре. Потвърждава го и източник на Page Six, който издава, че отношенията между двамата стават много бързо сериозни. “Те са заедно всеки ден. Връзката им е като на сфероиди”, допълва още той.
Информаторът разкрива още, че актьорът е привлечен не само от красотата на модела, но и от интелекта ѝ. Освен това по думите му нещата се развиват толкова добре, че вижда бъдеще във връзката им.
И двамата имат по една дъщеря от миналите си по-сериозни връзки. 6-годишното момиченце Леа на Брадли Купър е от руския модел Ирина Шейк, а 3-годишната Кай на Джиджи Хадид – от певеца Зейн Малик.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щастие: Ненчо Балабанов стана баща за втори път и веднага...

Ненчо Балабанов е на седмото небе от щастие и едва ли ще може да прикрие вълнението и щастието си в следващите дни. Причината е, че е станал баща за втори път, а потвърждението дойде от самия него. В емоционален пост в социалните мрежи актьорът и тв водещ развълнува много последователите […]

Subscribe US Now