Ема Стоун би искала да бъде нарична със истинското си име

Ема Стоун може да е едва на 35 години, но вече може да се похвали, че е спечелила цели два Оскара. Постижение, което дори на актьори като Леонардо ди Каприо им убягва.
Двете ѝ статуетки дойдоха след брилянтната игра на актрисата във филмите “Ла Ла Ленд” (2016 г.) и “Клети създания” (2023 г.). Определено бъдещето пред Стоун изглежда бляскаво.
Актрисата обаче скоро може да направи една съществена промяна. Всъщност цялото ѝ име не е Ема, а Емили Стоун, но когато е прохождала в Холивуд вече е имало актриса с това име. Ето защо тя е решила да се подвизава като Ема.
В интервю за The Hollywood Reporter тя споделя, че би се радвала, ако феновете се обръщат по-често към нея като Емили. Ема Стоун дори твърди, че хората, с които работи и познават добре, всъщност я наричат Емили, пише People.
Стоун казва, че друга от причините да реши да се представя в индустрията като Ема е била любовта ѝ към Spice Girl и по-точно към Ема Бънтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чарлз зарадва всички

В началото на месец февруари крал Чарлз създаде прецедент в британския кралски двор, обявявайки публично, че има рак на простатата. След това излезе в принудителна отпуска за неопределен период от време, за да премине през необходимото лечение и да подобри здравословното си състояние. До католическия Великден в последния ден на март монархът […]

Subscribe US Now