Изненада! Саня Борисова и Ники Илиев се събраха и… СНИМКА

Старата любов ръжда не хваща, така казват. И тук изникват имената на Саня Борисова и Ники Илиев, които бяха дълги години една от най-обсъжданите светски двойки у нас. Сега двамата отново са заедно, но за разочарование на общите им фенове – не като любовна двойка, а като партньори в професията.

Ники и Саня застанаха пред камерата заради дебютния режисьорски филм на актрисата, която явно гласува голямо доверие на иначе бившия си любим. Лентата е с работно заглавие “Кармични връзки”, а в нея Саня е и режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля. Тя е също и копродуцент заедно с Никол Предьова и Богомил Грозев.
Ето къде е Саня Борисова и колко е променена СНИМКИ

Във филма Ники Илиев пък участва само като актьор, въпреки че отдавна е и режисьор, а снимките вече вървят във фитнеса на популярен столичен хотел. Наскоро актьорът дори пусна в профила си кратко видео от работния процес, в който е уловил и бившата си съпруга Саня Борисова, която наблюдава подготовката преди началото на снимките, сложила слушалки на врата си.
Саня Борисова се хвърли в обятията на фолкпевец ВИДЕО
Пред камерата застава и Елена Петрова, като се очаква да се присъединят още и Рая Пеева, Иво Аръков, Боян Младенов и Свежен Младенов. Премиерата на лентата вероятно ще бъде на 14 февруари следващата година./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голите провокации на Лурдес Леон

Лурдес Леон определено върви плътно по стъпките на известната си майка. Говорим не само за това, че се изявява като певица, но и че провокативното поведение и полуразголени визии определено няма как да не ни напомнят за Мадона. Само преди седмица 26-годишната дъщеря на Кралицата на попа се появи на […]

Subscribe US Now