Какво смята Мадона за съвременната поп музика

Мадона се гордее със своите хитове и широкото въздействие, което имат върху обществото. Но поп иконата смята, че след нейния разцвет през 80-те – музикалната индустрия се е променила значително.
64-годишната певица е една от най-продаваните изпълнители на всички времена. Вероятно и заради това не се страхува да изкаже мнението си за съвременните поп песни.
“Мисля, че най-много се промениха самите песни. Концепцията за писане на песни. Имам нужда от начало, среда и край. Обърквам се от музиката, която правят хората”, обяснява американката.
И допълва, че има твърде много изпълнители. “Объркана съм, когато ги слушам”, пише Yahoo.
Въпреки хаоса, за който говори Мадона, тя винаги е била здраво стъпила на земята що се отнася до посланията, които отправя към света. Чрез музиката си певицата се стреми да окуражава жените.
“В едни по-ранни години, когато жените са правили страхотни записи, и когато песните и мелодиите са били наистина силни и певците наистина добри, те не се имали необходимост да инвестират в това да накарат жените да си помислят: “Уау, не трябва да живея в мъжки свят, живеейки според male gaze (б.а. – мироглед, според който мъжете управляват света, а на жената се гледа само като на сексуален обект). Мога да гледам на живота с други очи и да не се примирявам. Да имам собствен глас и собствена визия”, заявява тя пред списание Paper.
С музиката си Мадона винаги разбужда духовете и отваря обществено значими теми за дебат. Защото освен всичко, изпълнителката на “Like a Virgin” се стреми да провокира хората. Желанието да ги събудиш е в основата на това, разкрива тя. А желанието ѝ за новаторство подхранва любопитството ѝ към нещата. “Мразя да повтарям това, което правя. Мразя да се повратям.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никой не е очаквал да види Цеци Красимирова в този вид и да върти... СНИМКИ

Откакто се омъжи и заживя в Барселона, Цеци Красимирова изненадва с много и различни лица, които със сигурност изненадват голяма част от почитателите й. Ексмоделката винаги е била ексцентрична, но този път направо скри шапката с умението, което демонстрира. Оказа се, че тя е майстор на чевермето. Цеци Красимирова яхна мощен […]