Колко секси е Кендъл Дженър по бански

Поредна звездна екзотична почивка, поредна гореща снимка по бански. Не че може да имаме нещо против. Особено когато става въпрос за Кендъл Дженър, която определено знае как да нажежи страстите.
В Instagram профила си тя е качила няколко поста от тропическата си ваканция.
На един от тях Кендъл позира замечтано на фона на красив залез близо до морето, облечена в дълга лятна рокля, която сякаш се слива с разкошния природен пейзаж. Тоалета си е допълнила със сламена шапка в каубойски стил.
Най-интересното обаче във визията си моделът издава във видеото (което е след първата снимка), на което показва как сваля съблазнително роклята си, а под нея разкрива банския си. Моделът му е спортен, с цветен принт, подобен на роклята. И въпреки че долнището е с висока талия, съчетанието му с бюстието идеално подчертава секси тялото на Кендъл.
Тя не само ни предизвиква да се порадваме на страхотно поддържаната ѝ форма, но и споделя малко повече кадри от екзотичната си почивка.
На няколко други снимки Кендъл е запечатала още красиви залези, прекрасни природни гледки, както и забавленията си в морето, на водопад, както и на яхта.
Еех, как да не ѝ завиди човек за приключенското пътуване…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Моржът, който потапя лодки в Норвегия

Срещите с диви животни в населени места и големи градове може да са доста екзотични, но в повечето случаи крият рискове както за хората, така и за животните. За щастие един от последни такива случаи е преди всичко любопитен. Морж с тегло 600 кг реши да прекара част от времето […]