Райна показа тайнствения си любим на романтична почивка в Словения СНИМКИ

Райна редовно изкушава от различни кътчета на света с красотата си, но този път изглежда пътуването й зад граница е доста по-специално и със сигурност с любовен привкус.

Фолкпевицата, която сме сигурни, че винаги има един готов куфар, с който бързо да поеме към летището за поредното китно местенце по света, вече има сериозен повод за усмивки, особено при положение че дълги години удряше на камък в любовта.
Райна се обясни в любов на… СНИМКИ

Преди броени часове изпълнителката показа доста изкусителни кадри от почивката си в Словения, където освен сексапила си, не скри, че е в тайнствена мъжка компания. Нямаше как мъжката ръка да не бъде забелязана на един от кадрите.
Райна стигна върха и заслепи с уникална красота СНИМКИ
Кой е обаче любимият на Райна, с когото тя така сияе, не става ясно, а от фотосите се разбира, че той е бил рожденик. Изглежда Пилето на поп фолка, както все още наричат певицата, най-накрая е открила правилния човек и като нищо скоро да ни изненада и с друга новина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

Робърт Де Ниро изненада целия свят с факта, че на 79 години отново стана баща. През април актьорът и приятелката му Тифани Чен посрещнаха дъщеря, а малко след това самият Де Ниро разкри, че името на детето е Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро. И явно звездата от “Коза Ностра” е толкова […]

Subscribe US Now