Когато Паулина Порижкова е загубила дома си

Паулина Порижкова е от жените, които не смятат, че трябва да показват само хубавата страна на ежедневието и живота си.
Ето защо моделът доста редовно ни прави съпричастни с това, което ѝ се случва и тежките моменти, през които преминава. А понякога решава да върне лентата назад и да разкаже някоя история, демонстрираща, че не всичко е цветя и рози в живота ѝ.
Сега например пред Deadspin Порижкова разказва за един наистина тежък и стресиращ момент от живота си. През 1984 г. моделът прави първия си голям и значим пробив, когато ѝ бива съобщено, че е избрана за корицата на Sports Illustrated.
Но не успява дълго да се радва на този професионален успех, защото в личен план ѝ се случва нещо ужасно. На следващата вечер в къщата ѝ възниква пожар, а последствията са опустошителни за цялата ѝ покъщнина.
Паулина Порижкова казва, че в онзи момент ѝ е останало само едно палто, куче, котка и паспорт. Положението е било толкова сериозно, че моделът дори не помни дали е имала някакво бельо. За капак на всичко малко след като домът ѝ е бил унищожен тя трябва да гостува в шоуто на Джони Карсън, за да говори за това колко е щастлива от факта, че ще е на корицата на Sports Illustrated, пише People.
Порижкова споделя още, че когато е била млада е може да прави каквото си поиска – да пуши, да пие, и пак да е в добра форма. Но с годините това се променя и сега, за да е в добра форма, се изисква много работа.
И макар да не е много щастлива от факта, че отделя толкова много време и внимание на външния си вид, твърди, че все пак работата ѝ все още зависи от начина, по който изглежда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анелия сътвори нов гаф на сцената, очевидци изпаднаха в потрес СНИМКИ

Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то повечето от тях за пеене на пълен плейбек. Искат да лапат пачки като световните звезди, но на сцената в чалготеките се държат като най-долнопробни кръчмарски певици. Точно такова поведение демонстрира Анелия по време на участието си във Велинград. Изпълнителката на хита […]

Subscribe US Now