И на 43 Жизел Бюндхен е секси по бански

С напредването на възрастта е все по-трудно човек да поддържа формата, която иска. Но има жени като Наоми Кембъл и Жизел Бюндхен, които ни показват, че е напълно възможно.
Миналата седмица видяхме колко секси е Кембъл в новата рекламна кампания на Alexander Wang, а сега ще обърнем внимание на Бюндхен, която не отстъпва по нищо.

След тежката и неочаквана раздяла с Том Брейди моделът все още официално няма мъж до себе си, но това не ѝ пречи да се радва на живота. И да изглежда все така зашеметяващо, разбира се.
От профила на Жизел Бюндхен в Instagram разбираме, че моделът се е прибрала за кратка ваканция в родната си Бразилия, за да се наслади на красивите плажове. Именно със снимка по бански пък Бюндхен ни напомня колко секси е и на 43 години.
Освен плажните забавления, които са си задължителни, почивката ѝ включва йога с децата и прекарване на време с близките.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синовете на Ан Хатауей, за които никога не се говори

41-годишната Ан Хатауей е известна на света като невероятна актриса, но също така е и отдадена майка на две деца. Брюнетката успява да запази личния си живот възможно най-личен, особено що се отнася до синовете й Джонатан (7 г.) и Джак (3 г.), които има от съпруга си Адам Шулман. […]