Обрат! Джино се събра с жена си, двамата се показаха от… СНИМКИ

Джино се е събрал с приятелката си Кристиана Канева, с която наскоро се разделиха по доста фрапантен начин – изтривайки всички общи кадри от социалните мрежи месеци, след като на бял свят се роди детето им.

Те се показаха заедно на вечеря в неговия ресторант в “Драгалевци”, придружени от звездното семейство Мила Савова и Сами Хосни. От техни сторита в социалните мрежи се вижда и колко се забавляват в луксозния ресторант.
Брутално! Ето защо Джино Бианкалана се раздели с Криси и остави 5-месечно бебе

Въпреки идиличната картинка обаче, риалити звездата все още не е върнал снимките с годеницата си, които изтри при раздялата им от социалните мрежи. А може би е въпрос на време. Само че още даже не я е и последвал отново, което буди въпросителни, пише “Телеграф”.
Екшън: Джино Бианкалана блокира столичен квартал с колите си и поиска… СНИМКИ
В началото на юни двукратният победител в “Биг Брадър” махна всички кадри с половинката си и сподели няколко видеоклипа, свързани с раздяла. Един от тях гласеше: “Ако окончателно те отрежа от живота си, разбери нещо. Ти вероятно сама си ми дала ножиците”.
Докторката също премахна снимките си с Бианкалана от личния си профил в Инстаграм. А кога и там ще станат пак двойка, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда порасналият син на Том Круз и Никол Кидман

Ако през последните години се оказва “Мисия невъзможна” Том Круз да бъде засечен в компанията на дъщеря си Сури Круз, която споделя заедно с Кейти Холмс, същото не може да се каже за двете му деца, които осиновиха заедно с Никол Кидман. Наскоро Том Круз беше забелязан в компанията на […]

Subscribe US Now