Голям проблем свари неподготвена Алекс Сърчаджиева, закъса насред… ВИДЕО

Ако видите усмивката на лицето на Алекс Сърчаджиева, едва ли ще си помислите, че тя има какъвто и да е било проблем. Но съвсем наскоро тя се оказа съвсем неподготвена насред пътя, пътувайки заедно с колегата си Ненчо Илчев към представление.

На път към Пловдивския театър лампата върху таблото в колата, с която пътували, изненадващо светнала, което, както е известно, никога не е добър знак.
Алекс Сърчаджиева се справи: опитаха се да я сринат, но тя изплати 20 бона на…
“Изписа ни да заредим батерията. Кажете ни какво да правим. Обадихме се на майстор, защото ролката на колата издава звук. Ще успеем ли да се приберем?”, попита веднага Алекс последователите си в социалните мрежи. А това, което се случва после, се вижда ясно и от клипчето, качено в профила на актрисата.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Александра Сърчаджиева (@alex_sarchadzhieva)

Чаровната Алекс обаче, поне привидно изглежда, че не е загубила самообладание, въпреки проблема. И изразява надежда в клипчето, че двамата с Ненчо Илчев ще стигнат навреме и със здрава кола за ангажимента си.
Алекс Сърчадиева побесня заради Емили Тротинетката и я… ВИДЕО
“Махаме като луди с едни фенерчета, но никой не ни спира. Надяваме се да дойде “Пътна помощ”, пише още актрисата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бившият на Емили Ратайковки, Ким Кардашиян и Ариана Гранде в психиатрия

Пийт Дейвидсън е известен комик в САЩ. Това, което му спечели по-голяма популярност дори и от работата му обаче, са връзките му с коя от коя по-известни и красиви дами. Оказва се, че комикът, който излиза с Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл, Емили Ратайковски и Ким Кардашиян в момента има сериозни […]

Subscribe US Now