Защо Джеймс Кордън се е държал грубо със сервитьор

Познаваме Джеймс Кордън от безбройните му появи във вечерното му шоу като изключително забавен човек. Но дори той понякога може да бъде в лошо настроение.
Доказа го случката от миналата седмица, когато Кийт Макнали в с гневен пост в профила си в Instagram забрани на Кордън да стъпва в ресторанта му Balthazar в Ню Йорк. След проведен разговор между двамата томахавката бе заровена и Кордън отново приветстван в Balthazar.
Но понеже е публична личност и водещ на едно от най-гледаните вечерни шоута в САЩ, комикът нямаше как да не обясни цялата ситуация. В The Late Late Show той каза, че реакцията му е била продиктувана от алергия, която съпругата му има.
Това обяснява и защо е върнал омлета с жълтъци, в който е имало следи от белтък. Джеймс Кордън пояснява, че съпругата му е обяснила на сервитьора, че има сериозна алергия. И когато храната им е пристигнала, в нея е имало нещо, от което тя е била алергична.
Водещяит твърди, че без дори да я опитва, съпругата му е върнала поръчката. Но и вторият път сервитьорът е донесъл същото ястие, което тя не може да консумира. Тогава, подвластен на емоциите, той е направил саркастичния коментар, че човекът, който ги обслужва, не може да си върши работата.
Нещо, за което съжалява, защото разбира колко трудна и предизвикателна е работата на сервитьорите, защото самият той е работил като такъв в продължението на години, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Галена хвърли голяма бомба с това секс признание: Бях гей! ВИДЕО

Галена хвърли такава бомба в публичното пространство, че на феновете направо свят им се зави. Поп фолк звездата, която в момента журира в “Гласът на България”, направи повече от неочаквано и доста скандално секс признание. По време на скорошно участие в столичен клуб звездата заяви, че е била гей! Думите й […]

Subscribe US Now