Галена хвърли голяма бомба с това секс признание: Бях гей! ВИДЕО

Галена хвърли такава бомба в публичното пространство, че на феновете направо свят им се зави. Поп фолк звездата, която в момента журира в “Гласът на България”, направи повече от неочаквано и доста скандално секс признание.

По време на скорошно участие в столичен клуб звездата заяви, че е била гей! Думите й моментално приковаха вниманието, предизвиквайки бурни реакции не само сред присъстващите, но и в социалните мрежи.
Какво прави Галена? Ултра слаба и полугола запали пожар в мрежата СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Viply news (@viply03)

“Тази вечер се уверих в нещо, че в предишния си живот съм била гей на 100%. И в следващия пак ще съм. Някаква грешка е станала в този”, открито призна фолкаджийката по време на свое участие. 
Искат Галена на “Евровизия”, тя отвя конкуренти като… 
Галена взриви софийската публика с тоалет на френския дизайнер Тиери Мюглер. Поп фолк звездата заложи на електриков цвят костюм, който подчертаваше суперслабата й фигура. Заради прозрачните му ленти, можеше да се видят и доста иначе забранени за показване неща./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващата мечта, която е имал Дуейн Джонсън

Вече от почти седмица по кината се върти “Черния Адам” и сме сигурни, че Дуейн Джонсън доволно потрива ръце, когато погледне приходите от бокс офиса. За пореден път той успя да оправдае големите очаквания откъм приходите за първия уикенд, а нищо чудно и да го направи като цяло за целия […]