Изненадващата мечта, която е имал Дуейн Джонсън

Вече от почти седмица по кината се върти “Черния Адам” и сме сигурни, че Дуейн Джонсън доволно потрива ръце, когато погледне приходите от бокс офиса.
За пореден път той успя да оправдае големите очаквания откъм приходите за първия уикенд, а нищо чудно и да го направи като цяло за целия период, в който филмът ще е по кината. Но покрай премиерата на “Черния Адам” Скалата не си почиваше, а обикаляше по различни точки на света, за да промотира филма.
И беше гост в различни предавания, разбира се, като това на Кели Кларксън, където обича да гостува. От това му появяване при изпълнителката пък разбрахме нещо доста интересно за него. Нещо, което не бихме казали, че сме очаквали.
Дуейн Джонсън твърди, че когато е бил на 15 години и е живял в Нешвил, Тенеси, е прекарвал доста време по баровете. Нещо, което не е трябвало да прави, но вече е бил висок около 190 сантиметра и е имал мустаци. Така че никой не се е осъмнявал във възрастта му.
И мечтата му по онова време е била да стане кънтри певец. Една от причините е, че е израснал с тази музика и много е харесвал парчетата на Лорета Лин например.  Ето защо съвсем умишлено е минавал покрай всички тези барове, пеейки някоя кънтри песен на глас. С надеждата, разбира се, някой да го забележи и да му предложи да пее.
Е, това не се е случило, но едва ли Джонсън съжалява предвид кариерите в кеча и киното, които направи. Но Кларксън даде възможност на Скалата да покаже любовта си към кънтри музиката и да пее в дует с нея песента на Лорета Лин “Don’t Come Home a Drinkin”, пише Entertainment Tonight.   

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катя от "Ритон" с голяма изненада: Ще се преоблича на сцената и...

На 3 ноември зала 1 на НДК ще се пръска по шевовете заради грандиозния концерт на “Ритон”, а пред всички в залата нежната половинка на дуета ще направи нещо, което никога не е правила. За радост на многобройните си фенове Катя ще се преоблече не в гримьорната си, както обикновено […]