Галена дава 11 бона за училище на сина си! Решил е да става…

Галена призна, че в тези дни се вълнува както от започналия “Гласът на България”, така и от началото на учебната година.

Големият син Стефан ще учи в ново училище – Американският колеж във Велико Търново. “Вълнувам се много”, обясни Галена. по-малкият му брат Александър тръгва на училище, но не съвсем, защото ще ходи на предучилищна.
Той е записан в училище, за да придобие навиците на първолак, обясни майка му Галена пред Би Ти Ви. “Тепърва ще започваме да се учим да пишем”, той е левичар, разказа певицата. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

Бърза справка в ценовите диапазони на Американски колеж в старата столица показват, че цената за учебна година се движи около 5500 евро, което прави 11 бона в български левове. Сумата не проблем нито за таткото на ученика, нита за майката, която е сред най-скъпо платените певици у нас. Явно по подобие на Мара Отварачката и Галена се е спряла на американско училище, което гарантира не само добро образование, но и подходяща среда на наследника, пише “Хотнюз”. 
“Аз, когато бях малка, се справях сама. Купувах си сама учебниците, подготвях си ги, надписвах и обличах сама. Може би, защото родителите ми нямаха време, разказа певицата. Сега искам да участвам в този процес. Учейки преди със Стефан си припомнях много неща, но вече някои неща, които учи, не ги разбирам, обясни Галена.
Стефан е избрал да учи компютърни науки и очевидно като всяко IT не обича да бъде под светлината на прожекторите. За разлика от него Александър се превърна в любимец на зрителите с участието си в началото на “Гласът на България”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Удар в ефир: Рачков заби нож в гъба на Зуека

Димитър Рачков за пореден път е част от ефира на Нова телевизия, като зрителите ще имат възможност да го гледат всяка събота в предаването “С Рачков всичко е възможно”. Още на старта обаче той заби нож в гърба на доскорошната си екранна половинка – Васил Василев – Зуека.  Шоуто стартира […]