Какво се случва с дъщерята на Бил Гейтс

През октомври миналата година най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и Мелинда Френч се омъжи. 26-годишната Дженифър сключи брак с 31-годишния Найел Насар, за когото беше сгодена от началото на 2020 г. А сега двамата имат и друга новина.
Двамата ще стават родители. Съобщиха я по обичайния начин, по който се съобщават подобни новини напоследък – с публикация в Instagram.
“Благодарни се”, гласи просто текстът, придружен с емотикони на бебешки биберон и сърце. На снимката се вижда двойката прегърната, а Дженифър е в дълга зелена рокля, под която се вижда бременното й коремче.
Дженифър Гейтс е най-голямата дъщеря на основателят на Microsoft Бил Гейтс и Мелинда Френч, с която се разведоха в края на лятото на 2021 г. Двамата имат още две деца – Рори Джон Гейтс на 23 и Фийби Адел Гейтс на 20 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв е средният размер на пениса според държавата

Има ли значение размерът на мъжкото достойнство? Това е тема, която неспирно се обсъжда. Нормалната дължина на еректиралия член обикновено е между 13 и 14.5 сантиметра. Но не всеки отговаря на този стандарт. Отново и отново възниква въпросът дали дължината е решаваща. И докато много хора продължават да си задават […]

Subscribe US Now