Удар в ефир: Рачков заби нож в гъба на Зуека

Димитър Рачков за пореден път е част от ефира на Нова телевизия, като зрителите ще имат възможност да го гледат всяка събота в предаването “С Рачков всичко е възможно”. Още на старта обаче той заби нож в гърба на доскорошната си екранна половинка – Васил Василев – Зуека. 

Шоуто стартира и някои от поканените звезди зададоха най-неудобния въпрос на водещия – защо не е поканил Зуека. Никой от присъстващите знаменитости недоумяваше защо в този важен момент бившата екранна половинка на комика липсва. 

Рачков видимо се почувства неловко и започна да замазва: “То той си рисува, в чужбина е”, смотолеви водещият. 
Явно отношенията между двамата вече захладняват, а приятелството им е било крепено главно от общия ефир. Това личи и от факта, че Рачков не даде повече подробности каква “работа” точно е спънала Зуека да се появи в този важен за него ден.
Все пак стартът на предаването бе наистина звезден, а Рачков бе в компанията на Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов, Боби Турбото, Елен Колева, Йордан Йорвчев, Елена Атанасова, Калин Врачански и Мария Игнатова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Удар в ефир: Рачков заби нож в гърба на Зуека

Димитър Рачков за пореден път е част от ефира на Нова телевизия, като зрителите ще имат възможност да го гледат всяка събота в предаването “С Рачков всичко е възможно”. Още на старта обаче той заби нож в гърба на доскорошната си екранна половинка – Васил Василев – Зуека.  Шоуто стартира […]

Subscribe US Now