В “Ергенът” пак стана горещо! Виктория махна банския на… СНИМКИ 18+

В “Ергенът” става все по-горещо, а изпълненията на някои от момичетата, са просто покъртителни. В последното издание Виктор покани на индивидуална среща служителката от АЕЦ “Козлодуй” Деница Дишкова. В същото време останалите момичета имаха състезание по водна топка, което нажежи страстите и промени хода на целия остатък от деня и вечерта.

“Реших, че трябва да внеса малко игра и развързах на Алекс банския”, призна с усмивка Виктория Капитонова, която за пореден път доказа, че от нея може да се очаква и неочакваното.
Виктор Стоянов се издаде коя няма да е финалист в “Ергенът”, а тя се натиска с друг.. СНИМКИ
“Видях това и ми стана забавно. Реших да го доразвържа”, веднага добави и дружката й Дениз, с която поне засега изглеждат добър тандем.

Тази игра обаче, изобщо не се хареса на Алекс и тя нарече момичетата “селянки”. “Това с банския беше пошло и се изнервих”, коментира по-късно психотерапевтката, чиято огромна амбиция за победа в състезанието бе коментирана и от Люси така: “Тя просто ме смля, мина през мен като танк”.
Ето каква е тарифата на Зори от “Ергенът”, мрежата прегря СНИМКИ
Тогава Дениз поиска дори Алекс да бъде дисквалифицирана, а Виктория реагира с: “Титлата за най-агресивния играч печели Алекс”. На какво още са способни момичетата, за да спечелят заветната цел, много скоро ще разберем./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Емилия обяви голяма новина след раждането... СНИМКИ

Въпреки че наскоро роди, Емилия вече е готова с поредната си голяма изненада. Поп фолк дивата дари любимия си Жорж Башур с дъщеричка – Жоржина, която се появи на бял свят на 10 февруари, а само малко повече от месец по-късно направо смая всички с решението си. В момента Емилия се […]

Subscribe US Now