И Климентина Фърцова ще става майка

Пленени сме от харизмата на Климентина Фърцова далеч преди да спечели сърцата на зрителите в образа си на византийската принцеса Мария в сериала “Войната на буквите”.
И тъй като не го крием, съвсем логично я следваме и в Instagram, където пък имаме възможността да надникнем и в личния ѝ живот, за да разберем как прекарва свободното си време, къде пътува и как се забавлява. По всичко личи, че можем да се докоснем и до най-интимните ѝ и съкровени моменти. 
Доказателство за това е последната публикация на актрисата, с която дава да се разбере, че е в очакване на първото си дете.
“Не знам за киното и театъра, но това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота ми”, пише Климентина Фърцова под серия от снимки, на които ясно се вижда наедрялото ѝ коремче. 
Красивите кадри са дело на любимия й – фотографа Огнян Спасов, с когото са заедно от няколко години. Разбира се, новината беше посрещната с много поздравления от страна на последователите й, които побързаха да й пожелаят всичко най-хубаво в новия етап от живота й на майка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сода за хляб в прането - как и за какво да я използваме

Содата за хляб е наш верен помощник не само в кухнята, но и в почистването на дома. С нея и с малко оцет можем да изчистим почти всичко. А, оказва се, може да използваме натриевия бикарбонат и като добавка към препаратите за пране. Ето как и защо. Премахване на миризми Със […]

Subscribe US Now