Помните ли Жаси от “Сделка или не”?! Събра всички погледи с това секси умение СНИМКА

Помните ли секси асистентката на Румен Луканов от “Сделка или не”?! Красивата Жасмина Тошкова си уреди живота с богат мъж и вече няма нужда да се появява в публичното пространство. 

От профила й в социалните мрежи, където се подвизава с фамилията на мъжа си Маджид, става ясно, че се е отдала на спорт, с който поддържа фигурата си. Една от последните снимки остави последователите й без дъх с великолепна челна стойка. 

Жасмина използва това упражнение за натоварване на цялото тяло – ръце, рамене, гръб, гърди и особено корем и крака. Естествено, не се е получило от първия опит. Положила е доста старание, за да стане толкова добра. 
Освен с красиво и стегнато тяло, Жаси впчатлява и с коренна промяна във външния си вид, където със сигурност има намесен пластичен хирург. Корекциите по лицето й са видими. 
Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC и роди от сириеца 3 деца./show.blitz.bg
 
 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

18-годишната златна медалистка, за която всички говорят

Дори и да не сме от феновете на Зимните олимпийски игри, то няма как тези дни да не сме чули името на Айлин Гу. Една от причините е, че състезателката по ски фрийстайл Айлин Гу от Китай спечели златния медал в дисциплината биг еър на Олимпийските игри в Пекин. Само […]

Subscribe US Now