Звездният миг на Мария Бакалова в Кан – актрисата е ослепителна на премиерата на “Стажантът”

Светът чу за Мария Бакалова заради ролята й в “Борат” 2. А сега светът говори за нея покрай превъплъщението й в Ивана Тръмп в “Стажантът”. Вчера, 20 май, бе премиерата на филма на кинофестивала в Кан. И безспорно българската актриса се превърна в звездата на червения килим.
По него преди прожекцията минаха редица известни дами като Бела Хадид, Уини Харлоу и кейт Бланшет. А Мария Бакалова бе в компанията на колегата си Себастиян Стан и изживя своя звезден миг.
Тя позира уверено пред десетките фотографи със своята прекрасна рокля нa Dolce&Gabbana с флорални мотиви, която комбинира с блестящи бижута със скъпоценни камъни.
След финалните надписи на филма пък зрителите в залата аплодираха цели 11 минути видяното. А, както знаем, на филмовото събитие продължителността на аплодисментите е основният показател за успех, затова и се измерва всеки път. След аплодиращите беше и самият Оливър Стоун.
А режисьорът Али Абаси заяви на всеослушание, че “Претендентът” ще предизвика буря и че е време филмите отново да се политизират, колкото и да не се харесва това на някои, цитират го от Deadline.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джейсън Момоа разкри коя е новата жена в живота му

Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г. беше шок за мнозина – двамата бяха семейство за пример в Холивуд. Заедно в продължение на 17 години и с две деца, те се разведоха официално през 2024 г. Известно време 44-годишният актьор от “Аквамен” имаше връзка с Ейса Гонсалес, […]

Subscribe US Now