Дарин Ангелов лъсна по гол задник в ефир! Оказа се, че си е отрязал…СНИМКИ 18+

Зрителите на “Като две капки вода” останаха шокирани пред малкия екран от видяното по време на последния лайф. И друг път от шоуто са залагали на порнографски изпълнения, но този път минаха всички граници. Дарин Ангелов лъсна по гол задник и с Рачков и Рафи си размени хомосексуални намеци. 

Стройната фигура на актьора му позволява лесно да се превъплъщава в женски образи, а с имитацията си на голямата певица Шер хвърли всички задръжки и накара зрителите в залата и тези пред малкия екран да се почувстват засрамени и дори погнусени от видяното. 

Дарин се бе пременим в оскъдното емблематично облекло на Шер, което извади на показ най-интимните му части. Актьорът съвсем се вживя в ролята на Шер и заяви, че се е подложил на редица пластични операции, за да заприлича на нея. “Извадих две ребра, кръцнах малко от носа и си отрязах… перисталтиката”, обяви той. 
През цялото време Дарин се жалваше на екипа, че стегнатото трико притиска мъжкото му достойнство и се чувства много неудобно. Същият проблем имал и при имитацията си на фолк дивата Камелия, където отново трябвало да се помъчат да прикрият неравностите, които са типични за силния пол. 

Дарко без никакво притеснение се появи на сцената в този потресаващ вид, а Рачков го скъса от шеги и подигравки. Той пък, отново в ролята на жена, го накара да се почувства неудобно с интимните си закачки. “В това шоу усилено се набляга на хомосексуалността и най-вече на травеститите. Няма да се изненадам, ако започнат все повече мъже да се разхождат в този вид по улиците”, пишат в мрежата.
Дарин Ангелов все пак се представи отлично с имитацията си на Шер и получи одобрението на зрителите и жури. Победата му бе отмъкната под носа от Крисия, която се качи на сцената броени дни след смъртта на нейния баща. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко точно часа сън ни е достатъчен

В “идеалния” свят бихме имали лукса да си лягаме рано и след това да се събуждаме рано, отпочинали за един продуктивен ден. Някои ангажименти, като служебни задължения или грижи за децата обаче, често затрудняват придържането към философията “ранно лягане, рано ставане.” Има може би два важни аспекта, които трябва да имаме предвид, […]

Subscribe US Now