Валери шашна с признание след “Игри на волята”: Усещах, че ще… СНИМКИ

Отпадането на Валери от “Игри на волята” предизвика масово недоволство и в социалните мрежи, не само сред участниците в неговия отбор. Симпатичният спортист, който още от ден първи показа защо мнозина го виждаха даже на финал, се оказа и много скромен в живота.

За изненада на мнозина обаче, той е очаквал, че може да му се случи нещо подобно като развой на арената. “Предполагах, че ще се случи. Усещах някак отвътре.”
Пълен шок в “Игри на волята”, от шоуто си тръгна… СНИМКИ

“Мислех да не пипам телефона още доста дълго време след края на участието ми, защото не ми липсваше. Оставих си главата на спокойствие, да скучае и беше супер. Навън винаги си гледаш телефона и се разсейваш. Иначе първото, което направих, когато излязох, е да отида да изненадам нашите, които тогава бяха на морето. Разбира се, месец след “Игрите” наблегнах на храната. Хапнах доста, ядох като животно и ми беше страшен кеф.”
Мирела от “Игри на волята” се оплака от жесток проблем, лицето й… СНИМКИ 18+
Като всеки спортист, и Валери е пълен с контузии и травми, но пък признава, че спортната гимнастика и като цяло спорта му е дал наистина много, не само откъм екстремни преживявания. След това започва да учи право и даже работи една година в Столична община.

“Хареса ми. Имах доста разходки. Обикалях по съдилища, по кантори. Помня как беше един хубав, слънчев ден. Трябваше да мина да си подпиша договора за минута-две и реших да изляза с кучето си, за да го разходя. И така отидох с него до Общината, вързах го отпред на една пейка и се качих. В един момент обаче, разбрах, че ще се забавя повече, а кучето вече беше започнало да лае долу.  Чувах как някакви хора викат, а той е буквално пред вратата. Беше страшен резил, стана ми много неудобно”, връща с усмивка лентата Валери./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кейли Куоко обяви голяма новина

Кейли Куоко и Том Пелфри се влюбват от пръв поглед. Двамата се срещат на премиерата на сериала “Озарк” през април, а месец по-късно потвърждават връзката си. Нещата между тях изглежда се развиват с лекота и повече от прекрасно, тъй като съвсем скоро им предстои да получат най-големия подарък. Кейли и […]