По-малката сестра на Cardi B – секси, дръзка и успешна, също като нея

Cardi B е показно за това, че стига да работиш усърдно, всичко е постижимо. Само допреди няколко години тя изкарваше прехраната си като стриптизьорка, а в момента е сред най-слушаните рапърки в света.
И по всичко личи, че по-голямата ѝ сестра също се радва на успехи, макар и не така забележителни като тези на Cardi B.
Хенеси Каролина е втората дъщеря на Карлос и Клара Алманзар. Тя е родена на 22 декември 1995 г., което я прави малко повече от три години по-млада от Cardi B.
Хенеси Каролина е виден инфлуенсър и моден блогър. Дори се опита с кариера в телезията, след като се появи в два сезона на риалити предаването Love & Hip Hop: New York между 2016 и 2018 г.
В крайна сметка Хенеси напусна шоуто, за да се съсредоточи върху социалните мрежи – и определено изглежда, че това е правилният избор.
Звездата вече може да се похвали с впечатляващите 7.6 милиона последователи в Instagram.
На страницата си Хенеси Каролина редовно споделя снимки на своите тоалети, както и лични кадри от споделеното време със семейството си – включително как води племенницата си Кълчър на училище.
Друга интересна подробност е, че именно по-малката сестра на Cardi отчасти има “вина” за сненичния ѝ псевдоним.
Както добре знаем, сценичното име на Cardi B е съкратена версия на псевдоним от детството, а именно Cardi Bacardi (Карди Бакарди). Певицата се сдобива с прякора Bacardi, подобно на марката ром, поради простата причина, че сестра ѝ пък носи имено на известно бренди – Хennessy (Хенеси).
Bacardi в крайна сметка е съкратено само до B и певицата с гордост носи прякора си много преди да я връхлети световната слава.
Що се отнася до Cardi и Хенеси, двете сестри продължават да бъдат много близки, като често се появяват заедно на официални събития, споделят от The Sun.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво направиха участниците от "Игри на волята" след края на формата СНИМКИ

Участниците от тазгодишния сезон на “Игри на волята” изненадващо повечето от тях запазиха приятелски отношения след края на снимките. Често се забавляват заедно, а по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто.  Преди броени дни голяма част от най-хитовите участници си спретнаха голям купон в […]