Нови тревоги за Кевин Костнър

Когато казахме, че Кевин Костнър преминава през тежък период, нямахме представа, че ден по-късно ще получим поредно доказателство за това. 68-годишният актьор се развежда със съпругата си след 18 години брак, но това не е единственият край за него тези дни.
Днес Entertainment Tonight споделиха информация, че Костнър приключа работата по супер хитовия сериал Yellowstone след края на снимките на настоящия сезон. Първата част на пети сезон вече беше излъчена, но втората половина от епизодите тепърва ще се снимат.
Забавянето идва от факта, че Кевин Костнър, който играе главната роля на патриарха на фамилията в сериала Джон Дътън, и създателят на Yellowstone Тайлър Шеридан не са в добри отношения.
В кино медиите на няколко пъти се писа, че Костнър трудно понася “месианския” комплекс на Шеридан. От Paramount Network пък отказаха да коментират твърденията и заявиха, че “Кевин е важна част от Yellowstone”.
Адвокатът на Костнър също реши да коментира пред Entertainment Tonight. “Твърдението, че Кевин искал да снима само една седмица епизодите за втората част на пети сезон, е пълна лъжа”, казва той и допълва, че всеки, който познава актьора знае колко отдаден е той на Yellowstone.
Така въпросът кога ще гледаме последните пет епизода от пети сезон остава висящ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери-Никол призна за страшен гаф на сцената, останала само по... ВИДЕО

Тийнсензацията Гери-Никол е много дива по време на участията си и се раздава на макс. С тази задача не може да се справи всеки, а многото движения често носят след себе си и неприятни гафове.  Точно за такъв гаф сподели Гери в подкаста “Не съм такъв човек”, където останала на […]

Subscribe US Now